• Rozpoczęcie roku szkolnego 2022/2023

• ROZPOCZĘCIE ROKU SZKOLNEGO

DRODZY UCZNIOWIE, ROK SZKOLNY ROZPOCZYNAMY 1 WRZEŚNIA O GODZINIE 09.00 UROCZYSTYM APELEM NA SALI GIMNASTYCZNEJ, NASTĘPNIE UDACIE SIĘ DO SWOICH KLAS NA SPOTKANIA Z WYCHOWAWCAMI – AKTUALNE SALE ZOSTANĄ WYWIESZONE W GABLOCIE PRZY POKOJU NAUCZYCIELSKIM.

UCZNIÓW KLAS PIERWSZYCH WRAZ Z RODZICAMI ZAPRASZAMY NA GODZINĘ 08.45 DO KLAS NA SPOTKANIE Z WYCHOWAWCAMI, NASTĘPNIE RAZEM UDACIE SIĘ NA SALĘ GIMNASTYCZNĄ NA APEL.

KLASA 1 A – WYCHOWAWCĄ JEST p. VIOLETTA DZIEDZIŃSKA – SALA NR 15

KLASA 1 B – WYCHOWAWCĄ JEST p. EWA PAJOR – SALA NR 14

LISTY UCZNIÓW BĘDĄ WYWIESZONE NA DRZWIACH KAŻDEJ Z SAL. SALE ZNAJDUJĄ SIĘ NA PARTERZE BUDYNKU, PROSZĘ WCHODZIĆ WEJŚCIEM NR 2 (WEJŚCIE Z LEWEJ STRONY SZKOŁY).

DZIECI Z ODDZIAŁU PRZEDSZKOLNEGO WRAZ Z RODZICAMI ZAPRASZAMY NA GODZINĘ 08.45 DO SALI ( I piętro, obok sekretariatu szkoły) NA SPOTKANIE Z WYCHOWAWCĄ, NASTĘPNIE RAZEM UDACIE SIĘ NA SALĘ GIMNASTYCZNĄ NA APEL.

DO ZOBACZENIA !